Makro Nederland

Winkelmedewerker Makro den Bosch - Den Bosch

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 13-09-2018 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Den Bosch Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 8 - 24 Salaris -
Wat kan jij verwachten als winkelmedewerker bij Makro in Den Bosch?
Als winkelmedewerker bij Makro ben jij het eerste contact en adviseur voor de klant. Je helpt de klant met zijn of haar vragen op een klantgerichte manier en zorgt ervoor dat ze graag weer bij ons terug komen en je informeert onze klanten over onze producten en speciale aanbiedingen

Wat verwachten wij van jou?
  • Je hebt in ieder geval 16 jaar oud Je kan onze klanten netjes te woord staan. Daarvoor moet je ook goed kunnen luisteren.
  • Uiteraard ben je behulpzaam en laat je de klant niet gaan voordat er een oplossing of antwoord op zijn of haar vraag is
  • Je bent een aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt.

Wat bieden wij jou?
Wanneer jij onze nieuwe collega wordt, ontvang jij een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast heb je bij Makro Nederland ruime carrièremogelijkheden en is er volop ruimte voor initiatief en zelfontplooiing. Als jij de ambitie hebt, kun je een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van onze internationaal groeiende onderneming.

Werken bij Makro Nederland
Makro Nederland heeft in Nederland zo’n 3600 medewerkers en 17 vestigingen met een food- en non-foodassortiment van meer dan 50.000 artikelen onder één dak. Wij willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken door het aanbieden van een uitgebreid pakket van producten en diensten. Makro Nederland is onderdeel van METRO AG. METRO werkt continue aan een uitstekende samenwerking door de beste producten en diensten te leveren aan 21 miljoen klanten in meer dan 25 landen.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Pim van Doorn

Vestigingsplaats

Solliciteer