Makro Nederland

Wijnspecialist Makro Delft - Delft

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 28-06-2018 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Delft Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 0 Salaris -
Wat houdt de functie in?
Makro heeft een uitstekende reputatie als het gaat om wijnen. Kom jij ons team versterken om deze reputatie iedere dag hoog te houden? Je hebt een goede neus voor wijn, oog voor de behoefte van onze klanten en voor commerciële kansen. Je hebt dan ook een slijtervakdiploma of bent vinoloog en weet dat wijn een beleving is. Je weet deze beleving perfect met de klant te delen. Onze klanten nemen graag een doos wijn bij je mee, respecteren je adviezen en volgen die graag op. Tijdens de wijnproeverijen, maar ook op een gewone doordeweekse maandag is het een feest om op jouw afdeling te zijn: je bent een goede gastheer/gastvrouw met een commerciële visie. Ook houd je ondertussen zicht op omzet, voorraad, schappresentatie en marges. Iets voor jou? We zien je graag in onze winkel.

Waar voldoe jij aan als kandidaat?
Heb jij MBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante (=winkel) werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een Food omgeving? En heb je gedegen wijnkennis? Dan zien wij je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Wat biedt Makro?
Bij Makro werk je in een flexibele, resultaatgerichte cultuur waarin ruimte wordt geboden voor ontwikkeling en initiatief. De organisatie is sterk in ontwikkeling en dat biedt kansen.

Bij Makro kun je jezelf verzekeren van:
• Een veelzijdige functie in een uitdagende winkelomgeving;
• Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
• Ruimte voor initiatief en zelfstandigheid;
• Werk in een flexibele, resultaatgerichte cultuur;
• En een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende functie in een (commercieel) gedreven team? Dan is deze vacature iets voor jou!


Over Makro:
Makro Nederland heeft in Nederland 17 groothandel vestigingen. De organisatie heeft een food- en non-foodassortiment van meer dan 50.000 artikelen onder één dak. Makro wil het haar klanten nog gemakkelijker maken met een uitgebreid pakket van producten en diensten. Makro vormt onderdeel van METRO Cash & Carry International.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Pim van Doorn

Vestigingsplaats

Solliciteer