Makro Nederland

Vulploegleider Nacht - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 19-09-2018 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Amsterdam Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 24 - 40 Salaris -

Wat kan jij verwachten als nachtvulploegleider bij Makro Nederland?
Makro is volop in beweging en de klant staat bij ons altijd centraal! Het is dan ook daarom dat we constant onze processen op onze klanten afstemmen om hen 100% te kunnen bedienen. Op dit moment zijn wij op zoek naar nachtbrakers die hun bijdrage willen leveren aan het succes van onze ondernemers.

Wat verwachten wij van jou?
Voor het aansturen van onze Nachtvulploeg zoeken wij echte “gangmakers” die er voor zorgen dat onze gangen weer optimaal gevuld en verzorgd worden zodat we om 9:00 uur een fantastische winkel kunnen aanbieden aan onze klanten. Daarnaast draag je zorg voor het klaarzetten van bestellingen die onze klanten doen bij ons en geleverd willen hebben. Je hebt nauw contact met de dagploeg en je leidinggevende over het reilen en zeilen in de nacht en optimaliseert samen met hem / haar de processen om steeds efficiënter te kunnen gaan werken zonder concessies te doen op de kwaliteit.

Wat bieden wij jou?
Wanneer jij onze nieuwe collega wordt, ontvang jij een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast heb je bij Makro Nederland ruime carrièremogelijkheden en is er volop ruimte voor initiatief en zelfontplooiing. Als jij de ambitie hebt, kun je een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van onze internationaal groeiende onderneming.

Werken bij Makro Nederland
Makro Nederland heeft in Nederland zo’n 3600 medewerkers en 17 vestigingen met een food- en non-foodassortiment van meer dan 50.000 artikelen onder één dak. Wij willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken door het aanbieden van een uitgebreid pakket van producten en diensten. Makro Nederland is onderdeel van METRO AG. METRO werkt continue aan een uitstekende samenwerking door de beste producten en diensten te leveren aan 21 miljoen klanten in meer dan 25 landen.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Pim van Doorn

Vestigingsplaats

Solliciteer