Makro Nederland

Sales Medewerker/Commercieel Adviseur Makro Kerstpakketten - Groningen

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 20-07-2018 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Groningen Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 16 - 40 Salaris -
Makro Kerstpakketten: Sales Medewerker/Commercieel Adviseur Groningen/ Leeuwarden

Enthousiaste collega gezocht voor 24 uur per week

Profiel:
Als marktleider op het gebied van eindejaarsgeschenken, biedt Makro Kerstpakketten je een zeer afwisselende baan waarbij je zelfstandig een deel van de markt in Groningen/ Leeuwarden en omstreken bewerkt. Je maakt hierbij je eigen forecast en sales plan om de omzet en marges te realiseren. Gesteund door diverse marketing tools en een gezellig, collegiaal, gedreven team werk je aan een langdurige klantrelatie met bestaande en nieuwe klanten. Je gaat hiervoor zelf naar de klant en/of nodigt deze uit in één van onze showrooms. Spreekt deze veelzijdige, zelfstandige functie jou aan?

Solliciteer dan naar onze functie Commercieel Adviseur in het cluster Groningen/ Leeuwarden.

Wij zoeken een nieuwe collega die enthousiast en commercieel gedreven is om proactief de klantverwachting te overtreffen. Makro Kerstpakketten heeft alle concepten in huis om de waardering van een werkgever tot uiting te brengen naar haar medewerkers. Zo kun je creatief aan de slag met het samenstellen van klantspecifieke kerstpakketten, maar verkoop je ook onze online-concepten en volledig ontzorgende kerstmarkten. Je gaat uiteindelijk voor een blije, tevreden klant zonder het bedrijfsresultaat uit het oog te verliezen.

Het betreft een functie voor gemiddeld 24 uur per week. De functie-inhoud is vergelijkbaar met een functie als accountmanager en/of verkoopadviseur. Uiteindelijk rapporteer je jouw resultaten aan de Sales Manager.

Wat verwachten wij van jou?
  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Relevante saleservaring in een B2B organisatie
  • Enthousiaste en commerciële drive
  • Ervaring in de verkoop van kerstpakketten/relatiegeschenken is een pré
  • Verder ben je in het bezit van een rijbewijs B en een auto.
Indien jij onze nieuwe Commercieel adviseur wordt, ontvang jij van ons een passend arbeidsvoorwaardenpakket en ben jij een volledig kalenderjaar in dienst. Bij gebleken geschiktheid krijg je een contract voor onbepaalde tijd. Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Maar misschien nog belangrijker: je komt terecht in een succesvolle en groeiende organisatie.
Solliciteren?

Kom jij er met ons topjaren van maken? Solliciteer dan nu op deze leuke, commerciële functie! Wil je nog extra informatie? Kijk dan ook eens op: https://www.youtube.com/watch?v=kwBsi04YG4E om de informele sfeer binnen ons bedrijf te ervaren. Natuurlijk mag je ook contact opnemen met de Sales Manager Rene Koenen, 0622550779, rene.koenen@makro.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Groningen
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Pim van Doorn

Vestigingsplaats

Solliciteer