Makro Nederland

Medewerker Visafdeling - Breda

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 03-08-2018 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Breda Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 8 - 32 Salaris -
Het verkopen van heerlijke visproducten op onze prachtige visafdeling is wat jou te wachten staat. De visafdeling kun je zien als jouw 'viswinkel'. Elke dag zorg je weer voor een goede en commerciële winkelpresentie en verras je de klanten met tips en adviezen. Je draait je hand niet om voor het fileren, portioneren en onthuiden van de vis. Tevens draag je bij aan een goede presentatie, vulproces, voedselveiligheid & hygiëne. Je kent onze klanten en hun wensen; je ondersteunt ze met jouw kennis waar mogelijk.

Lijkt het jou leuk om je steentje hieraan bij te dragen en heb je enige affiniteit en ervaring met het handelen en behandelen van vis, reageer dan direct!

Wat bieden wij:

  • Een leuke functie in een uitdagende winkelomgeving;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Ruimte voor zelfontplooiing en initiatief;
  • Werk in een flexibele, resultaatgerichte no-nonsense
  • Een passend arbeidsvoorwaardenpakket

Wil je werken in een leuk team, wil je ervaring opdoen met de mooiste verse producten en ben je minimaal 8 uur tot 32 per week beschikbaar, overdag, avond en weekenden? Dan is deze vacature iets voor jou!

Over Makro
Makro is onderdeel van een beursgenoteerd internationaal handels- en dienstenbedrijf (Metro Group), met meer dan 750 Cash & Carry vestigingen in 26 landen. Makro is al meer dan 45 jaar toonaangevend als groothandel in Nederland. Ontwikkeling is bij ons key voor een stabiele toekomst. Met meer dan 17 vestigingen en ruim 3800 medewerkers is Makro partner voor ondernemend Nederland. Een compleet food en non-food assortiment is beschikbaar voor de zaak en thuis. Ga jij de uitdaging aan bij ons?

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Pim van Doorn

Vestigingsplaats

Solliciteer