Makro Nederland

Medewerker Vers afdeling - Delft

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 07-08-2018 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Delft Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 16 - 24 Salaris -
Wat biedt Makro?
Bij Makro wordt interne doorgroei gestimuleerd; veel van onze vacatures worden door middel van interne doorstroom vervuld, al dan niet met behulp van aanbod van trainings- of opleidingstrajecten. Je werkt in een flexibele, resultaatgerichte cultuur waarin ruimte wordt geboden voor ontwikkeling en initiatief. De organisatie is sterk in ontwikkeling en dat biedt kansen.

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende bijbaan of zie jij jezelf onderdeel worden van Makro met oog op jouw toekomst? Dan zijn deze vacatures wellicht iets voor jou!

Welke (bij)banen heeft Makro Delft?

  • Medewerker Vis (flexibel inzetbaar, overdag en in de avond) (24 uur p/w)
  • Medewerker Slagerij (doordeweekse dagdiensten) (16-24 uur p/w)
  • Medewerker AGF (doordeweekse dagdiensten) (16-24 uur p/w)

Wat houden de functies in?
Voor deze functies is geen specifieke voorkennis vereist. Indien je geen (relevante) ervaring hebt, kun je na een uitleg en een periode inwerken aan de slag met je nieuwe werk. Wel is het belangrijk dat je passie hebt voor de producten op de afdeling waar je komt te werken.

Makro biedt veelzijdige functies; ze zijn dynamisch en actief van aard, je houdt niet van stil zitten en werkt graag volgens een structuur naar een eindresultaat toe. Waar je ook werkt in de winkel: de klant staat centraal in jouw werk en je vindt het belangrijk een uitstekende service te verlenen. Je bent door de dag bezig met je eigen werk, maar je werkt in een enthousiast en gezellig team samen om de doelen te halen.

Ben je flexibel inzetbaar? Dan horen we graag van je!

Over Makro Nederland

Makro Nederland heeft in Nederland 17 groothandel vestigingen. De organisatie heeft een food- en non-foodassortiment van meer dan 50.000 artikelen onder één dak. Makro wil het haar klanten nog gemakkelijker maken met een uitgebreid pakket van producten en diensten. Makro biedt werk aan een paar duizend medewerkers in Nederland en vormt onderdeel van METRO Cash & Carry International.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Pim van Doorn

Vestigingsplaats

Solliciteer