Makro Nederland

Makro Den Bosch: vakantiekrachten gezocht - Den Bosch

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 25-04-2018 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Den Bosch Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vakantiewerk
Uren 4 - 24 Salaris -

Zoek jij een leuke baan voor in de zomermaanden?


Profiel:

Ben jij gedurende de zomermaanden vanwege school/studie vakanties veel beschikbaar en flexibel inzetbaar? En lijkt het je daarnaast leuk om op verschillende afdelingen te werken en er mede voor te zorgen dat onze winkel er piekfijn uitziet?


Tijdens je vakantiebaan bij Makro zorg jij ervoor dat inkopen doen bij Makro Den Bosch een ware belevenis wordt. Dit bereiken wij met elkaar door onze klanten zo goed mogelijk te helpen en altijd bereid te zijn om een stapje extra te zetten. Samen met een team van enthousiaste collega’s draag je bij aan een nette en verzorgde winkel en een plek waar onze klanten met plezier hun aankopen doen.


Wij zoeken:

Voor deze zomer zoeken wij enthousiaste leuke collega’s voor de volgende afdelingen:


Food ( DKW, AGF, Bakkerij, en Versafdeling) ;

Nonfood (Office/Media/Confectie/Seasonal/Cooking&Dining) ;

Kassa Klantenservice.


Naast de werkzaamheden van je afdeling zal je ook eenmalig een Jumpertraining volgen. Tijdens deze training leren wij je hoe je aan de kassa kan werken, zodat je in geval van drukte je collega’s kan ondersteunen.


Wij bieden:

Een leuke leerzame werkplek in een dynamische verkoopomgeving. Naast prima arbeidsvoorwaarden en een team van leuke collega’s, kun je uiteraard ook rekenen op een goed inwerkprogramma. Als de samenwerking van beide kanten bevalt bestaat daarnaast de mogelijkheid om ook na de vakantie bij Makro in dienst te blijven.


Solliciteren:

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden om bij ons aan de slag te gaan in de zomermaanden? Om te zorgen voor een passende match vragen wij je om in je motivatiebrief je beschikbaarheid en gewenste aantal uren voor de maanden juli en augustus door te geven. We horen ook graag welke afdeling(en) jouw voorkeur hebben.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Jacqueline Westen

Vestigingsplaats

Solliciteer