Makro Nederland

Klantenassistent Makro Nieuwegein - Nieuwegein

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 18-06-2018 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Nieuwegein Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 18 - 36 Salaris -
Makro Nederland heeft in Nederland 17 groothandel vestigingen. De organisatie heeft een food- en non-foodassortiment van meer dan 50.000 artikelen onder één dak. Makro wil het haar klanten nog gemakkelijker maken met een uitgebreid pakket van producten en diensten. Makro vormt onderdeel van METRO Cash & Carry International.

Wat biedt Makro?
Bij Makro werk je in een flexibele, resultaatgerichte cultuur waarin ruimte wordt geboden voor ontwikkeling en initiatief. De organisatie is sterk in ontwikkeling en dat biedt kansen.

Bij Makro kun je jezelf verzekeren van:
• Een veelzijdige functie in een uitdagende winkelomgeving;
• Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
• Ruimte voor initiatief en zelfstandigheid;
• Werk in een flexibele, resultaatgerichte cultuur;
• En een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende functie in een (commercieel) gedreven team? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat houdt de functie in?
Voor deze rol is geen specifieke voorkennis vereist. Indien je geen (relevante) ervaring hebt, kun je na een uitleg en een periode inwerken aan de slag met je nieuwe werk. Wel is het belangrijk dat je passie hebt voor de producten op de afdeling waar je komt te werken.

Makro biedt veelzijdige functies; ze zijn dynamisch en actief van aard, je houdt niet van stil zitten en werkt graag volgens een structuur naar een eindresultaat toe. Waar je ook werkt in de winkel: de klant staat centraal in jouw werk en je vindt het belangrijk een uitstekende service te verlenen. Je bent door de dag bezig met je eigen werk, maar je werkt in een enthousiast en gezellig team samen om de doelen te halen.

Waar voldoe jij aan als kandidaat?
Je bent beschikbaar tussen de 18 tot 36 uur in de week en tevens beschikbaar om doordeweeks te starten om 06:00u in de ochtend. Verder kun je goed onder tijdsdruk werken en houd je er van om taken aan te pakken.

Als je in het bezit bent van een hef- en/of reachtruck certificaat is dat een pré. Mocht dat niet zo zijn, kunnen wij je hierin mogelijk opleiden. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel!

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Magazijn, Logistiek, Ontvangst Goederen

Contactgegevens

Contactpersoon Pim van Doorn

Vestigingsplaats

Solliciteer