Makro Nederland

Klantenassistent Kassa Nieuwegein - Nieuwegein

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 17-08-2018 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Nieuwegein Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 4 - 32 Salaris -
Makro Nederland heeft in Nederland 17 groothandel vestigingen. De organisatie heeft een food- en non-foodassortiment van meer dan 50.000 artikelen onder één dak. Makro wil het haar klanten nog gemakkelijker maken met een uitgebreid pakket van producten en diensten. Makro vormt onderdeel van METRO Cash & Carry International.

Wat biedt Makro?
Bij Makro werk je in een flexibele, resultaatgerichte cultuur waarin ruimte wordt geboden voor ontwikkeling en initiatief. De organisatie is sterk in ontwikkeling en dat biedt kansen.

Bij Makro kun je jezelf verzekeren van:

  • Een veelzijdige functie in een uitdagende winkelomgeving;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Ruimte voor initiatief en zelfstandigheid;
  • Werk in een flexibele, resultaatgerichte cultuur;
  • En een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende functie in een (commercieel) gedreven team? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat houdt de functie in?
Als Klantenassistent Kassa ben je verantwoordelijk voor een accurate, vriendelijke, doelgerichte, veilige en efficiënte serviceverlening aan de klant, zodanig dat de klant zich geholpen voelt. Je voert het kassa afhandelingsproces zodanig uit dat een soepele klantenstroom wordt bewerkstelligd in het kassagebied. Je nodigt klanten vanaf het eerste klantencontact vriendelijk uit om hun aankopen af te rekenen. Je voert tevens, indien de klantenstroom het toelaat, vulwerkzaamheden uit op naast gelegen afdelingen zonder de klantenstroom uit het oog te verliezen.

Waar voldoe jij aan als kandidaat?
Je bent flexibel inzetbaar – minimaal 4 tot 8 uur in de week in de avonden en weekenden. Mocht je in de aankomende zomervakantie voor meer uren in de week beschikbaar zijn, dan hebben we ook voldoende werk voor de uren overdag.

Vind jij het leuk om in een winkel te werken, ben je accuraat en klantgericht? Weet je van aanpakken en heb je minimaal VMBO werk- en denkniveau? Reageer dan snel!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sabine Col

Vestigingsplaats

Solliciteer