Makro Nederland

Commercieel stagiaire Own Brand - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 15-05-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Amsterdam Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 0 Salaris -

Als stagiair ben je bij ons vanaf dag één onderdeel van het het Makro Own Brand team, dat verantwoordelijk is voor de diverse eigen merken van Makro, zowel food als non-food. Dit jonge team houdt zich mede bezig met het ontwikkelen en inkopen van het assortiment, de look & feel van de verpakkingen en de marketingactiviteiten rondom de eigen merken. 

Jouw Stage bij Makro:
Het ontwikkelen van een nieuw assortiment brengt veel diverse werkzaamheden met zich mee. Er vindt een markt analyse plaats, het assortiment wordt bepaald, potentiele leveranciers worden benaderd, geselecteerd & geëvalueerd, verpakkingsmogelijkheden worden in kaart gebracht en ook worden er volop producten getest & geproefd. Om de vele verschillende projecten gaande te houden zijn wij op zoek naar ondersteuning binnen ons team. Je zult helpen bij de dagelijkse taken, maar ook werken aan je eigen specifieke opdrachten. Naast actief onderdeel zijn van het team krijg je natuurlijk ook alle ruimte om je eigen opdracht onder begeleiding vorm te geven en uit te voeren.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Bewaken van de algehele projectplanning
 • Onderdesteunen van het tendering proces
 • Up to date houden van het online assortiment.
 • Contact met leveranciers om hen te begeleiden in het artwork proces.
 • Meedenken over hoe de nieuwe assortimenten vermarkt kunnen worden.
 • Tot slot zal er ook geregeld een beroep gedaan worden op je smaakpupillen, omdat je volop uitgenodigd gaat worden voor eigen merk proeverijen.

 

Jouw kwaliteiten:

 • Relevante HBO opleiding met commerciële insteek
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden
 • Affiniteit met retail
 • Goede kennis van Word, Excel is een pre
 • Zelfstandig, ondernemend en nauwkeurig

Wij bieden:
Een interessante stage in een enthousiast en jong team, waar je veel leert van zowel de praktijk als de theorie van eigen merken. Daarnaast is er ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en kom je terecht in een organisatie die volop kansen biedt! Zo kun je jezelf aansluiten bij jong makro, onderdeel van MAKRO NL en verantwoordelijk voor het organiseren van vak inhoudelijke trips tot aan gezellige vrijmibo’s. Tot slot bieden wij niet alleen een stagevergoeding, maar ontvang je van ons ook je eigen Makro pas met personeelskorting.

Hoe verder:
Als je interesse hebt in deze dynamische stageplek dan ontvangen wij graag jouw C.V. en een korte motivatiebrief via de ''Solliciteer'' button. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Als je in de tussentijd nog een vraag hebt over deze stage, dan kan je die sturen naar: maartje.kamerling@makro.nl

Over Makro:
Makro is onderdeel van een beursgenoteerd internationaal handels- en dienstenbedrijf (Metro Group), met meer dan 750 Cash & Carry vestigingen in 26 landen. Makro is al bijna 50 jaar toonaangevend als groothandel in Nederland. Ontwikkeling is bij ons key voor een stabiele toekomst. Met meer dan 17 vestigingen en ruim 3800 medewerkers is Makro partner voor ondernemend Nederland. Een compleet food en non-food assortiment is beschikbaar voor de zaak en thuis.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Pim van Doorn

Vestigingsplaats

Solliciteer